Hem » Katalog » BÖCKER » 1412

125,00kr

Barnen upptäcker naturen
[1412]

Barnen upptäcker naturen
Utforska naturen och djurlivet och få många spännande upplevelser! Vet du hur du sätter upp ett tält? Kan du göra en egen drake? Känner du till natthimlens stjärnbilder? Är fläderbär giftiga?
I denna rikt illustrerade naturbok för barn ges möjlighet att lära känna såväl skog som strand och himmel. Gå ut i skogen på äventyr, lär dig spåra djur, lyssna på fåglar och se vem som bygger bästa kojan. Fler äventyr väntar på sandstranden, stenstranden eller varför inte i trädgården. Gör strandskulpturer, fiska och bygg fågelbord.
Här finns bra tips på hur man gör en visselpipa eller vad man kan göra med maskrosor. Lär dig bygga din egen drake eller tillaga den nyfångade fisken.
Boken är pedagogiskt uppbyggd med tydliga instruktioner och illustrationer. Försiktighetsåtgärder påpekas när detta behövs. Här finns kortfakta om djuren och naturen blandat med lekar som lämpar sig i olika naturmiljöer. Här finns aktiviteter som passar såväl vår och sommar som höst.
BRITA GRANSTRÖM och MICK MANNING bor i Sverige och i Skottland. Tillsammans har de skapat flera naturböcker för barn. Sina kunskaper har de fått bland annat under sina vistelser i Lappland.
47 sidor
Recensioner
Tillverkare
Din varukorg är tom
Dela produkten
Dela på Facebook Dela på Twitter